POLEDNÍ MENU 20.1. – 24.1. DO 14 hod.
Pondělí
Polévka: Kmínová s vejcem
1. Kuřecí prsní Tandori marinované v jogurtu, kuskus s grilovanou zeleninou 169,-
2. Vepřový řízek „ONDRÁŠ“ se salátem z kyselého zelí 169,-
3. Vepřový T-BONE steak, pomerančové chutney s chilli, gratinované brambory 249,-
Úterý
Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a kapáním
1. Tortellini plněné Ricotou a špenátem se sýrovou omáčkou, restovaná panchetou 169,-
2. Smažený květák s vařeným bramborem, domácí tatarská omáčka 169,-
3. Vepřový T-BONE steak, pomerančové chutney s chilli, gratinované brambory 249,-
Středa
Polévka: Brokolicový krém s krutony
1. Kuřecí Cordon bleu s bramborovou kaší 169,-
2. Srbské vepřové rizoto sypané sýrem, kyselá okurka 169,-
3. Vepřový T-BONE steak, pomerančové chutney s chilli, gratinované brambory 249,-
Čtvrtek
Polévka: Slepičí vývar se zeleninou, masem, nudlemi
1. Sekaný krůtí máslový řízek s koriandrem, krokety 169,-
2. Burgundské trhané vepřové maso, smetanové brambory, zeleninové chipsy 169,-
3. Vepřový T-BONE steak, pomerančové chutney s chilli, gratinované brambory 249,-
Pátek
Polévka: Mrkvový krém se zázvorem
1. Marinovaný kuřecí steak s chedarovou omáčkou, vařený brambor 169,-
2. Vepřová pečínka s dušeným zelím, bramborové placky 169,-
3. Vepřový T-BONE steak, pomerančové chutney s chilli, gratinované brambory 249,-