Polední

menu

POLEDNÍ MENU 19.2. – 23.2. DO 14 hod.

Pondělí
Polévka: Brokolicový krém
1. Srbské rizoto s kuřecím masem, sypané sýrem, kyselá okurka 159,-
2. Steak z vepřové krkovice se sázeným vajíčkem a šunkou, šťouchané brambory 159,-
3. Roastbeef s bramborovo – dýňovým pyré, restované kapustičky na másle 249,-

Úterý
Polévka: Francouzská cibulačka s krutony
1. Kus Kus s grilovanou zeleninou a filírovaným kuřecím prsíčkem 159,-
2. Zabijačkový guláš s cibulkou, domácí špekové knedlíky 159,-
3. Roastbeef s bramborovo – dýňovým pyré, restované kapustičky na másle 249,-

Středa
Polévka: Hovězí vývar se zeleninou, masem a kapáním.
1. Smažený hermelín v bylinkové strouhance, hranolky, domácí tatarská omáčka 159,-
2. Tažené hovězí maso, vařené vejce s koprovou omáčkou, vařené brambory / houskové knedlíky 159,-
3. Roastbeef s bramborovo – dýňovým pyré, restované kapustičky na másle 249,-

Čtvrtek
Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou, masem a nudlemi
1. Gnocchi s kuřecím masem v houbové omáčce se smetanou, hoblinky parmazánu 159,-
2. Vepřová roláda plněná vajíčkem, šunkou a hráškem, bramborová kaše, salát z červené řepy 159,-
3. Roastbeef s bramborovo – dýňovým pyré, restované kapustičky na másle 249,-

Pátek
Polévka: Karotkový krém se zázvorem a koriandrem, krutony
1. Kuřecí rarášci v pivním těstíčku, bramborová kaše 159,-
2. Vepřové výpečky, listový špenát, bramborové špalíčky   159,-
3. Roastbeef s bramborovo – dýňovým pyré, restované kapustičky na másle 249,-