Polední

menu

POLEDNÍ MENU 17.3. – 21.3. DO 14 hod.

Pondělí

Polévka: Frankfurtská s párkem
1. Pečené jarní kuřátko s estragonem a citrónem, jasmínová rýže 169,-
2. Kapustový karbanátek s mletým masem, máslová bramborová kaše 169,-
3. Filet z lososa s grilovanou zeleninou s bylinkami, konfitované grenaile na česneku 249,-

Úterý

Polévka: Hovězí vývar se zeleninou, celestýnské nudle
1. Kuřecí nudličky v sýrové omáčce, krokety 169,-
2. Vepřová játra na grilu, hranolky, domácí tatarská omáčka 169,-
3. Filet z lososa s grilovanou zeleninou s bylinkami, konfitované grenaile na česneku 249,-

Středa

Polévka: Minestrone
1. Plněný kuřecí závitek (šunka, vejce, kapie), šťouchané brambory 169,-
2. Cmunda po kaplicku (kyselé zelí, uzené maso) 169,-
3. Filet z lososa s grilovanou zeleninou a bylinkami, konfitované grenaile na česneku 249,-

Čtvrtek

Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou, masem a nudlemi
1. Kuřecí prsíčko na těstovinovém salátu s čerstvou zeleninou, americký dip 169,-
2. Pečená krkovička na medu a hořčici, listový špenát, bramborové knedlíky 169,-
3. Filet z lososa s grilovanou zeleninou a bylinkami, konfitované grenaile na česneku 249,-

Pátek

Polévka: Dýňovo-mrkvový krém, krutony
1. Kuřecí steak se slaninou a olomouckými tvarůžky, provensálské brambory 169,-
2. Chilli con carne, pita chleba 169,-
3. Filet z lososa s grilovanou zeleninou a bylinkami, konfitované grenaile na česneku 249,-